Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΔΑΚΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Η αποθέωση του παραλόγου!


Η «αριστερή πλειοψηφία» της ΟΛΜΕ ζητά:
-          Oι  Σύλλογοι Διδασκόντων να προχωρήσουν στη σύνταξη πρακτικού στο οποίο να αναφέρεται η διαφωνία τους με την αυτοαξιολόγηση – ΑΛΛΑ – να μην αναφέρουν τις απόψεις, αρνήσεις τους στο πρακτικό του Συλλόγου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-          Από τους διευθυντές σχολείων, να μην υλοποιήσουν την εντολή της τελευταίας εγκυκλίου του ΥΠΑΙΘ για υποχρεωτική ανάθεση καθηκόντων στις ομάδες εργασίας – ΑΛΛΑ – αν το κάνουν να το γράψουν στο βιβλίο πράξεων του διευθυντή ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-          Από τους διευθυντές σχολείων να παραιτηθούν  – ΑΛΛΑ – αν δεν το κάνουν να εκφράσουν
     εγγράφως τη διαφωνία τους προς την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ και την επιφύλαξη για τη νομιμότητά      
     της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-          Από τους διευθυντές σχολείων να εκφράσουν εγγράφως τη διαφωνία τους προς την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ – ΑΛΛΑ – να το γράψουν στο βιβλίο πράξεων του διευθυντή ΚΑΙ ΟΧΙ στο πρακτικό του συλλόγου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-       Από τους συναδέλφους διευθυντές να υποβάλουν την παραίτησή τους – ΑΛΛΑ – αν δεν το κάνουν θα τους διαγράψουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-          Την διαγραφή των διευθυντών σχολείων που «εγκαλούνται» να εφαρμόσουν την εντολή του Υπουργού Παιδείας – ΑΛΛΑ – ΟΧΙ των συλλόγων διδασκόντων που αποφάσισαν την συγκρότηση ομάδων εργασίας χωρίς καμία πίεση!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αντίστοιχη της ΔΟΕ από την «άλλη» καλεί:
Τους Συλλόγους Διδασκόντων να μην συγκροτήσουν ομάδες εργασίας, αλλά να τις συγκροτήσει ο διευθυντής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τους διευθυντές να παραιτηθούν «εικονικά» και στη συνέχεια να ορίσουν ομάδες εργασίας διαμαρτυρόμενοι!!!!!
Τους Σχολικούς συμβούλους να σταματήσουν να συμμετέχουν στα σεμινάρια αξιολόγησης (αφού έχουν ήδη συμμετάσχει στα 3 πρώτα από αυτά)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
Τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας να κάνουν στάσεις εργασίας μέχρι τέλος της χρονιάς κάθε φορά που θα συνεδριάζουν οι ομάδες εργασίας αυτοαξιολόγησης που οι εικονικά παραιτούμενοι διευθυντές έχουν ήδη ορίσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε 24ωρη απεργία στο 4ο σεμινάριο αξιολόγησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως με όλα αυτά οδηγούν στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου.


Μήπως  η «αριστερή πλειοψηφία» της ΟΛΜΕ, είναι υπέρ των μάνατζερ στα σχολεία.


Ας μας απαντήσει  η «αριστερή πλειοψηφία» της ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου